Read Comments

Hvor kommer skønhed fra?

Indefra! På flere planer kommer skønhed indefra, som den gode, gamle kliché siger. For det første handler skønhed i høj grad om sundhed og velvære. For det andet handler skønhed om personlighed, karisma og udstråling, hvilket igen handler om sundhed og velvære. Skønhed opstår altså af en cirkel af småting, som alle påvirker hinanden langt mere, end du måske går og tror!

Du bliver, hvad du spiser

Som barn lærer man, at man bliver, hvad man spiser, og det er der faktisk en hel del sandhed i! Hvis du sørger for at nære din krop med sunde madvarer og masser af vitaminer og mineraler, vil du have langt mere overskud og energi, end hvis du udelukkende kører på junkfood og læskedrikke. Man kan nemt narre sig selv til at tro, at det, man har brug for i en travl periode, er en chokoladebar, men i det lange løb giver et æble et mere afbalanceret energi- og blodsukkerniveau. Hvis du sørger for at behandle din krop godt med lækre råvarer og en varieret kost, vil din krop til gengæld belønne dig med større overskud, mere energi og en sund glød i kinderne! Den velvære, en sund livsstil fører med sig, vil altså ikke blot gøre dig skøn på indersiden, men vil også få dig til at se skøn ud på ydersiden. Velvære og indre ro skinner nemlig igennem, og det er noget af dét, der er med til at definere naturlig skønhed!

Sundhed er mere end motion

Ud over sundhed i form af æbler, ingefær og chiafrø handler sundhed og skønhed langt hen ad vejen også om mental velvære! Hvis ikke du har det godt rent mentalt, er det så godt som umuligt at se skøn og dejlig ud. Desuden er det langt sværere at holde sig til en sund kost, hvis ikke du mentalt har det godt. Så snart du er på toppen rent mentalt, bliver det nemmere både at komme i topform og at se topdejlig ud! Og selvom motion ikke er alt, hjælper det nu alligevel! Det er almindeligt kendt, at motion er fremragende, hvad end du er i mental topform eller ej, og det er i høj grad med til at gøre dig smuk og dejlig – på alle måder! Ud over at motion kan være med til at forme din krop, som du ønsker det, er det nemlig også med til at opretholde den indre velvære. Du kan nok nikke genkendende til, at man får en god følelse i kroppen efter en svømmetur eller en lang gåtur med hunden, og dette kan ses på lang afstand! Den skønne fornemmelse, man har efter at have brugt sin krop, skinner nemlig igennem og er med til at gøre dig skøn at se på også!

Et smukt smil kommer du langt med

Sidst, men ikke mindst, har din personlighed en afgørende rolle i din fysiske fremtoning! En sprudlende personlighed kan veje op for selv den mest urene hud, kiksede frisure eller uheldigt placerede kilo! Skønhed kommer indefra, og hvis din personlighed halter, er det umuligt at være overbevisende smuk udenpå. Hvis du derimod er glad, imødekommende og hjælpsom, vil andre naturligt se dig som den skønhed, du er, og det vil ydermere booste dit eget velvære – hvilket igen påvirker din ydre fremtræden. Som nævnt er skønhed nemlig en cirkel af småting, der alle påvirker hinanden. Fysisk og psykisk sundhed, din personlighed og din tilgang til verden er alt sammen med til at påvirke din skønhed – både udenpå og indeni!

Tags:
Categories Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *