Read Comments

Sådan får du styr på moden igen efter fødslen

Er dit liv vendt og ned efter den hårde fødsel af din søn eller datter? Og består dit tøj nu kun af sweatpants og løstsiddende striktrøjer? Mange kvinder oplever en dalende lyst til at iklæde sig et smukt outfit, når ammeperioderne og de mange hårde arbejdstimer med den lille søde baby går i gang. Praktisk er nøgleordet, og for mange hænger dette ord ikke sammen med smukke kjoler og stramme nederdele. Men selvom du ikke taber de ekstra kilo med det samme, så du kan hoppe i cowboybukserne fra før graviditeten, kan du sagtens finde gode tøjfund, der vil passe perfekt til enhver lejlighed. Læs med herunder og få inspiration til mode, som vil gå perfekt til den nye livsstil som mor.

Byt sweatpantsene ud med jeans

Selvom det kan være ufatteligt fristende at tage sweatpants eller leggings på hver eneste dag i den første periode af barslen, vil du med høj sandsynlighed føle dig lidt mere smuk ved at bytte de helt bløde materialer ud med nogle lækre jeans. Hvis du synes, at du ikke har gået nok af kiloene væk med barnevognen endnu, så ifør dig et par smarte sorte bukser. Sort slanker jo, og du vil derfor få en øget selvtillid, når familiesammenkomsten venter på lørdag.

Sæt fokus på noget nyt

Efter du har født, er der faktisk sket noget positivt med din krop! Pludselig har du større bryster og tit en lækker glød, du kan vise frem til fester efter fødslen. Hermed er det med at købe bluser og kjoler, der er tilpas nedringede. Invester hertil i et par flotte høje støvler, og du vil helt sikkert føle dig mere smuk og dejlig, end du gjorde i den lange striktrøje. Den flotte glød kan også blive endnu mere tydelig, hvis du sørger for at komme i løbetøjet eller starter fitnessturene op igen. Husk blot, at du først skal starte med den hårde motion, seks uger efter at du har født. Det er nemlig først her, at din krop kan holde til udmattende motion og er på vej til et før-graviditetsstadie. Hvis du desværre har fået karsprængninger og åreknuder under graviditeten, skal du dog heller ikke opgive håbet. Få hjælp hos Varix, som er en åreknudeklinik, der er anerkendte for deres behandlinger af karsprængninger og åreknuder.

Perfekte ammekjoler

Hvis du savner at have kjoler på i hverdagen eller til fester, men ikke har fået købt nogle på grund af besværet med amningen, så kan du roligt gå ind og kigge på diverse sider online med masser af smarte og smukke valg, når det kommer til ammekjoler. Bestsellerbrandet Mamalicious har for eksempel de sødeste ammekjoler i bløde materialer, som skjuler ammefunktionen på fronten. Hermed er du både klædt i noget komfortabelt og sikrer samtidig, at du på en diskret og nem måde kan få overstået amningen et andet sted end derhjemme. Farven flaskegrøn er desuden meget på mode her i efteråret, og derfor kan du også let finde ammekjoler i denne flotte, grønne nuance.

Tags:
Categories Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *