Read Comments

Vejen til naturlig skønhed

Det kan måske virke angstprovokerende at skulle smide makeuppen til fordel for et mere naturligt look, men det er faktisk lettere, end det lyder – her får du 4 trin til naturlig skønhed!

1) Skønhed kommer indefra

Du har hørt det tusind gange før, men klichéer bliver heller ikke til klichéer uden grund! Hvis du er glad og føler dig tilpas i din krop, vil du automatisk få en uimodståelig udstråling, som er første skridt til at blive en naturlig skønhed! Sørg for at gøre ting, der gør dig glad, grin hver dag, og se på verden med positive øjne – på den måde vil du uden tvivl få en større glæde og ro indeni, og dét er virkelig noget, der skinner igennem! Hvad nytter utallige lag makeup hvis dit læbestiftoptegnede smil ikke når øjnene? Vejen til naturlig skønhed starter indeni!

2) Vand, vand, vand!

Vand er hele vores eksistensgrundlag, og det kan dermed ikke overraske, hvor mange fremragende egenskaber denne livgivende drik har! Vand virker indefra, som fugtighedscremer og ansigtsmasker gør udefra. Hvis du drikker 2-3 liter vand om dagen, hjælper det til at holde din hud smidig og smuk, og flot hud er noget af det, der kendetegner en naturlig skønhed allermest! Vidste du, at du især på dine læber kan mærke, om du er dehydreret? Hvis dine læber virker ekstratørre så drik et glas vand eller to, og på ingen tid vil dine læber føles langt blødere – helt uden brug af læbepomade!

3) En overskuelig hudplejerutine  

Det kan godt være, det vigtigste i vejen til naturlig skønhed er vand og velvære, men det skader jo ikke at hjælpe lidt til udefra også, vel? Sørg for at opbygge en nem og overskuelig hudplejerutine, da det kan være svært at følge med, hvis den indeholder 78 forskellige produkter og tager en halv krig. Hold det i stedet simpelt – på den måde sikrer du, at du kan holde rutinen hver dag, og dét er vigtigere, end at du bruger alverdens produkter. Vælg en mild ansigtsrens, som holder snavs og bakterier væk fra ansigtet, men ikke er for krads og dermed udtørrer din hud. Desuden er fugtighedscreme alfa og omega! Brug en let én om morgenen og en federe én om aftenen, hvor den har tid til at trænge ind. Sidst, men ikke mindst, er lækre scrubs en god investering! Hvis du bruger en læbescrub, får du kysseklare læber på ingen tid, da det sætter gang i blodcirkulationen og derved gør dine læber lidt ekstra røde og indbydende! Naturligvis er en scrub til ansigtet også uundværlig. Den renser huden for døde hudceller og holder dermed huden frisk. Se, om ikke du kan bruge den et par gange om ugen og derved bibeholde en sund og skøn glød i huden!

4) Velplejede bryn og vipper

Hvis du vil have et naturligt look, er et godt trick at pleje dine bryn og vipper lidt ekstra! Sørg for at plukke dine bryn, så de gør mest muligt for lige netop dit ansigt – øjenbryn er forskellige fra person til person, og det er der en grund til! Desuden kan det være smart at farve dem, hvis de er meget lyse. Prøv kræfter med, hvad der ser bedst ud på dig, og husk at holde dig fra voldsomme øjenbrynsblyanter og alt for tynde bryn – hvis du går efter et naturligt look, skal dine bryn naturligvis følge med! Hvad vipper angår kan farvning af disse være en smutvej til et lækkert, naturligt look. Hvis du gør dem blot en smule mørkere, end de er i forvejen og bruger en øjenvippebukker for et smukt finish, er du klar til at indtage verden som en naturlig skønhed – helt uden mascara!

Tags:
Categories Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *